fbpx

Crowdfunding actie voor

Avoord Rijserf

Rijserf heeft uw hulp nodig!

Rijserf is een kleinschalig en gezellig zorgcomplex in het dorp Rijsbergen. Rijserf is een locatie van Avoord. Binnen Avoord zien we ieder mens als een uniek persoon waarbij we respect hebben voor ieders levensgeschiedenis, gewoontes en bijzonderheden. We handelen vanuit de kernwaardes van Avoord: zelfregie, respect en samenleven.

Het Rijserf bestaat uit 92 appartementen waar mensen zelfstandig een appartement bewonen. Verder heeft het Rijserf 2 kleinschalige woongroepen waar 12 bewoners met dementie beschermd wonen.

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Afgelopen oktober hebben we in Rijserf de BeleefTV een week op proef gehad. Na deze week waren zowel bewoners, familieleden, vrijwilligers als personeelsleden laaiend enthousiast en hebben we leuke reacties mogen ontvangen en mooie interacties tot stand zien komen. Er werd genoten van de prachtige natuurfilmpjes, meegezongen met de bekende liedjes van vroeger en er werden vele spelletjes op gespeeld. Spreekwoorden raden, foto’s van baby’s die geluid maken, oude voorwerpen, memory: de mogelijkheden zijn enorm. Het was geweldig om te zien hoe de BeleefTV gezelligheid bracht, bewoners in beweging bracht en dat kleinkinderen samen met opa en oma plezier hadden. Door de vele mogelijkheden van de Beleeftv is er voor iedere bewoner wel iets wat bij haar of zijn interesse/mogelijkheden past.

Doordat de Beleeftv verrijdbaar is, kan deze in het gehele Rijserf ingezet worden; in een groep maar ook individueel. Familie kan persoonlijke foto’s, filmpjes en muziek die een bewoner mooi vindt op een usb stick zetten en afspelen op BeleefTV. Een digitaal levensboek. Hierdoor leert de omgeving de bewoner nog beter kennen en wordt duidelijk wat de bewoner belangrijk vindt.

Kortom: De BeleefTV heeft gedurende de proefweek voor zoveel geluksmomentjes gezorgd bij onze bewoners maar ook bij familie en personeelsleden. We gunnen onze bewoners nog veel meer van die geluksmomenten daarom willen we de BeleefTV graag aanschaffen. Dat kunnen we niet alleen, daarom hebben we uw hulp nodig!

Hoe kunt u helpen?

We zijn het meeste geholpen met een donatie. Deze kunt u direct doen met behulp van de doneer knop aan de rechterkant van de pagina.

Over deze actie

Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Avoord locatie Rijserf. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via ons een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een iDeal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV.
Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.

Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Rijserf.

Actuele status

Oops! Wir konnten dein Formular nicht lokalisieren.

Deel actie

Deze actie is opgezet door

Instelling geverifieerd

keyboard_arrow_up